Vi tar forholdsregler, sikrer god hygiene

For å ta vare på våre kunder, våre rørleggere og vise hensyn til risikogrupper, er det iverksatt tiltak som gjør at det vil være mulig å gjennomføre arbeid i den utfordrende situasjonen vi står overfor.

Når det gjelder rørleggerne som er ute på jobb holder vi seg unna lager og spiserom. Vi tar lunsjen i bilen, og tar bilen med hjem om kvelden. Når vi trenger deler ringer vi lageret og får dette levert på døra / der vi jobber. Vi er godt utstyrt med rengjøringsmiddel, engangshansker og annet som er nødvendig for å ta alle forhåndsreglene som gjør hverdagen litt tryggere.

Samfunnskritiske oppgaver må løses

– Bransjen står i en vanskelig situasjon ved at vi må sørge for at folk har vann eller rykke ut hvis kloakken går tett. Også hos folk som er i karantene. Selv om vi kan nekte å dra ut, så gjør vi ikke det. Vi kan jo for eksempel ikke la vannet stå å sprute inne hos folk om en vannlekkasje oppstår. Vi vurderer hvert enkelt tilfelle og løser dette i samarbeid med kunden, sier Persen. Og legger til at det beste er om huset er tomt når de skal utføre en jobb der. Når folk er i karantene må de oppholde seg på et eget rom så ingen kontakt forekommer.

– Vi er alle med på en felles dugnad for å begrense smittespredning, men vi må forsøke å beholde roen samtidig som vi gjør det som skal til for å stoppe spredningen av korona-viruset.


Del:

Facebook
LinkedIn
Twitter